AppDelete

AppDelete 4.2.7

Grondige verwijderaar voor Mac-applicaties

VOOR

  • Grondige verwijdering programma's
  • Behandelt allerlei applicatie-types
  • Houdt log bij

TEGEN

  • Heel korte evaluatieperiode

Goed
7

Met de evaluatieversie van AppDelete probeer je een klinische deïnstallateur voor de Mac. Deze elimineert niet alleen programma's, maar ook widgets, screensavers en meer.

Op de Mac verwijder je applicaties op eenvoudige wijze. Je systeem raakt hierbij echter gauw vervuild omdat het allerlei kleine, gerelateerde bestanden vergeet. AppDelete zorgt voor een grondigere verwijdering van programma's op een vrijwel net zo simpele manier. Het deïnstalleert alles wat geïnstalleerd kan worden, dus ook normaal gezien lastig te verwijderen applicaties als widgets of plugins. Bovendien houdt AppDelete logs bij van het deïnstallatieproces, nuttige referenties bij onbedoelde verwijdering.

Hoewel het programma dus een all-round verwijderaar is, zal je er niet lang plezier van hebben. De evaluatieversie houdt het namelijk na enkele keren gebruik al voor gezien. Hierna rest er niets anders op dan de complete versie van AppDelete aan te schaffen, of een vergelijkbaar programma te zoeken. Een goede optie is uApp. Deze applicatie biedt minder diensten, maar is wel volledig gratis.

Met AppDelete in je gereedschapskist houd je je Mac schoon. Het programma verwijdert alle applicatie-types op grondige wijze. Ondertussen maakt het ook een log, mocht je die ooit willen inzien. Jammer genoeg gunt deze evaluatieversie je alleen wel een heel korte proefperiode.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
AppDelete

Download

AppDelete 4.2.7

Beoordelingen about AppDelete